IT'S TOPOSSIBLE

Despre Noi
IMG_0079

DESPRE

TOPO LAND CONSULT

Societatea TOPO LAND CONSULT S.R.L. îsi desfasoara activitatea în domeniul masuratorilor geodezice, topografice, cadastrale si GIS.Societatea a fost infiintata in august 2006 si beneficiind de un colectiv tanar cu pregatire de specialitate, un management dinamic si aparatura de specialitate de precizie ridicata a reusit, in scurt timp sa capteze atentia companiilor cu pretentii ridicate din Romania. Societatea vine in intampinarea pietei cu oferte atractive din punct de vedere financiar dar nu numai.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

Avand o larga experienta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa noastra de experti autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri avantajoase. 

Dispune de echipamentele topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri. Specialistii nostri va ofera de asemenea consultanta gratuita in probleme legate de terenul, casa sau apartamentul Dvs si in toate aspectele legate de intabulare sau cadastru. 


Cunostintele dobandite alaturi de specialisti, ingineri geodezi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unui echipe puternice, capabila sa raspunda celor mai pretentioase cereri. Dispune de personal cu o experienta larga in transformarea si conversia hartilor aflate pe suport clasic in format raster sau vector. Beneficiind de programe specializate, aceste operatiuni se desfasoara cu precizie ridicata si in cel mai scurt timp posibil. Doreste sa vina in intimpinarea noilor cerinte din domeniul datelor geografice si sa puna la dispozitia clientilor un pachet de servicii care sa permita o cat mai buna gestionare a informatiei georeferentiate.

Servicii de calitate

Ne dedicăm toate resursele și eforturile disponibile pentru a veni în sprijinul dumneavoastră prompt și profesionist. 

Dezvoltare continua

Suntem permanent preocupati de noutățile din domeniu pe care le corelăm cu munca pe care o depunem. 

ECHIPA DE EXPERTI

Ingineri căliți în acest domeniu vast cu peste 17 ani de experiență.

Sfaturile noastre

Atunci când ne gândim că mai bine fac eu, este posibil să ai nevoie de un specialist. Prețul nu este întotdeauna factorul decisiv când avem nevoie de un specialist, ci și experiența și capacitatea lui de a rezolva problema, apelează mereu la un specialist în problemele necunoscute, el își va dedica timpul pentru a rezolva problema ta. 

Suport

Acordam consultanță atât pe parcursul întocmirii proiectului , cât și după dacă mai este nevoie. 

100% Profesionalism

Acționăm cu onestitate și integritate pentru a obține acuratețe și precizie în execuție și de asemenea pentru obținerea satisfacției clientului la un raport calitate-preț cât mai optim. 

1+
PROIECTE FINALIZATE
1+
CLIENTI
1+
ANGAJATI
1+
ANI DE EXPERIENTA

ECHIPA NOASTRA

businessman-icon-logo-template-web-design-apps-vector-41517097
DESPA CAMELIA
Inginer Geodez
businessman-icon-logo-template-web-design-apps-vector-41517097
Grosu andrei
Manager